Jump to content
HOME
XTREMEZONE
XTREMEZONE Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

Join Our servers

Sign in to follow this  
ZeCo

Regulament Mafii

Recommended Posts

 
Reguli de recrutare:
 
 * Trebuie sa nu aveti antecedente si blacklist la multe factiuni
 * Sa aveti respect fata de colegi si de rank-urile mai mari.
 * Sa faceti o aplicatie pe panel la categoria "Factiuni Server", pe care sa o completati corect.
 * Sa stiti la perfectie urmatorul regulament:
 
    Reguli generale:
    In primul rand,  un mafiot se ocupa cu traficul de droguri , de arme dar si cu asasinarea tuturor rivalilor sai. ( Tastati /mafii in joc pentru a vedea mafiile si culorile rivale)
    * Prima saptamana de cand ati primit invite sunteti in proba , iar locul dvs in factiune pe viitor depinde de activitatea pe care o aveti in primele 7 zile.
    * Trebuie sa va respectati colegii de rank 4,5 si 6 si sa faceti ce spun ei sau primiti facwarn.
    * Neprezentarea la o sedinta ( Sambata 12:00 ) fara invoire , duce direct la uninvite / fpunish(Daca playerul nu are 7 zile) . Deasemenea ,pentru fiecare conferinta,minisedinta,activitate RP anuntata de lider in topicul "Anunturi Factiune" la care nu sunteti prezent,primiti FacWarn.
    * Ceea ce se discuta pe /f sau pe /fa este strict confindential. Nu aveti voie sa divulgati altora ceea ce discuta membrii aliantei.
    * Un mafiot nu are voie sa mearga la omorat cu un civil sau cu un membru dintr-o factiune pasnica - FacWarn
    * Daca un coleg are probleme, el este prioritatea dvs numarul 1. Trebuie sa mergeti sa il ajutati indiferent de ce activitate aveti sau riscati uninvite.
    * Nu aveti voie sa criticati deciziile liderului dvs sau riscati uninvite. El are dreptul sa administreze factiunea dupa placul sau.
    * Cand este organizat un blocaj sau un war si sunteti chemat , prezenta este obligatorie sau primit uninvite instant.(fpunish daca nu aveti 7 zile)
    * Certurile dintre membrii factiunii trebuie sa ramana intre membrii,fara sa fie divulgate. Daca problema dintre membrii nu se poate rezolva,toti membrii care participa la cearta primesc uninvite.
    * Nu se permit injuriile sau limbajul vulgar pe chat-ul factiunii / aliantei,iar pentru glume cu prietenii puteti folosi /w.
    * Un mafiot este obligat sa detina un job ilegal si sa vanda arme & droguri la playerii de pe server . Datoria lor este sa intrebe playerii daca doresc arme/droguri.
    * Un mafiot trebuie sa stea mereu cu inca 2-3 membrii din factiune cu o masina si sa mearga la omorat de rivali sau la materiale / droguri. De fiecare data cand e prins singur ca se plimba va primi cate un facwarn.
    * Un mafiot nu are voie sa atace fara motiv politistii , civilii sau factiunile pasnice decat pentru auto-apararea(cand este atacat).
    * Nu aveti voie sa omorati in SafeZone : Interior Banca / Interior LSPD .
    * Nu aveti voie sa luati viata in timpul unui duel sau sa fugiti in cercuri.
     * Daca nu puteti intra la o sedinta sau o perioada de timp, faceti o cerere de invoire la categoria factiunii sau riscati sa luati fw / uninvite.
   Reguli de bun simt:
   Aceste reguli nu determina membrul sa ia uninvite(obligatoriu),insa nu va primi rank-up niciodata cand acesta le incalca !
    * Nu trebuie sa cautati cearta cu niciun membru al mafiei adverse si sa nu creati conflicte.
    * Fiecare WAR trebuie luptat cu arme. Nu sunt permise : Masinile (DriveBy) , Elicopterele .
    * O reputatie proasta "ca playeri" pe server , aduce cu sine o reputatie proasta factiunii din care acesta face parte.
    * Un player trebuie sa fie FairPlay si sa accepte si gandul ca poate pierde. Cand este omorat nu cauta razbunare , cand greseste se lasa omorat.
    * Niciun player nu fuge de la war pentru a lua viata.
   Reguli pe forum:
    * Trebuie sa vizualizati zilnic topic-ul "Anunturi Factiune" in care liderul dvs. posteaza anunturi , programeaza sedinte , conferinte la care trebuie sa fiti online obligatoriu.
    * Daca doriti sa iesiti din factiune , faceti cerere in topicul "Cerere Uninvite" , nu cereti FPK in joc !
    * Daca doriti sa va invoiti pe o anumita perioada de timp fara sa fiti sanctionat , faceti o cerere in topicul " Invoiri "
    * Trebuie sa discutati cu membrii factiunii in topicul "Discutii factiune" , sa fiti uniti si sa cooperati.
    * Puteti intra saptamanal in categoria " Concurs [numefactiune] " , unde puteti participa saptamanal la un concurs organizat de lider  si puteti castiga rank/bani/materiale/droguri etc.
 
 
   Comenzi disponibile:
   /f - chat-ul factiunii , pe care discutati cu colegii dumneavoastra
   /tie - legati o persoana in masina dvs , daca vreti sa o rapiti.
   /untie - dezlegati o persoana.
   /attack - ataca un teritoriu al unui rival.
   /gdeposit money/drugs/mats - depozitezi arme/droguri/materiale in seiful factiunii.
   /order - iei arme din hq-ul factiunii.
   /members - vezi membrii factiunii (rank 6-7)

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

IPS Skin designed by W1Z.
×