Jump to content
HOME
XTREMEZONE
XTREMEZONE Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

Join Our servers

Sign in to follow this  
ZeCo

Regulament Taxi

Recommended Posts

Reguli de recrutare:

* Trebuie sa nu aveti antecedente si blacklist la multe factiuni
* Sa aveti respect fata de colegi si de rank-urile mai mari.
* Sa faceti o cerere la categoria 'aplicatii factiune' pe care sa o completati corect.
* Sa stiti la perfectie urmatorul regulament:

Reguli generale:
In primul rand, un membru Taxi trebuie sa transporte alti playeri la destinatiile dorite, in siguranta si confort. Cat timp sunteti online, trebuie sa stati cat de mult timp posibil cu taxiul si cu /fare, asteptand clienti in locuri importante precum : Spawn LS, Banca, Spital etc.

* Tariful pentru /fare este de 1000$
* La fiecare comanda finalizata, faceti print screen pentru a avea poze la raportul activitatii care trebuie facut saptamanal pana vineri la 20:00, pentru a fi verificat inainte de sedinte. 
* Prima saptamana de cand ati primit invite sunteti in proba , iar locul dvs in factiune pe viitor depinde de activitatea pe care o aveti in primele 7 zile.
* Trebuie sa va respectati colegii de rank 4,5 si 6 si sa faceti ce spun ei sau primiti facwarn.
* Neprezentarea la o sedinta ( Sambata 12:00 ) fara invoire , duce direct la uninvite / fpunish(Daca playerul nu are 7 zile) . Deasemenea ,pentru fiecare conferinta,minisedinta,activitate RP anuntata de lider in topicul "Anunturi Factiune" la care nu sunteti prezent,primiti FacWarn.
* Ceea ce se discuta pe /f este strict confindential. Nu aveti voie sa divulgati altora ceea ce discuta membrii factiunii.
* Daca un coleg are probleme, el este prioritatea dvs numarul 1. Trebuie sa mergeti sa il ajutati indiferent de ce activitate aveti sau riscati uninvite.
* Nu aveti voie sa criticati deciziile liderului dvs sau riscati uninvite. El are dreptul sa administreze factiunea dupa placul sau.
* Cand este organizat un blocaj sau un eveniment RP si sunteti chemat de politisti , prezenta este obligatorie sau primit uninvite instant.(fpunish daca nu aveti 7 zile)
* Certurile dintre membrii factiunii trebuie sa ramana intre membrii,fara sa fie divulgate. Daca problema dintre membrii nu se poate rezolva,toti membrii care participa la cearta primesc uninvite.
* Nu se permit injuriile sau limbajul vulgar pe chat-ul factiunii,iar pentru glume cu prietenii puteti folosi /w sau alte chat-uri private.
* Un membru taxi isi ajuta mereu colegii si coopereaza pe /f cu acestia.
* Daca nu puteti intra la o sedinta sau o perioada de timp, faceti o cerere de invoire la categoria factiunii sau riscati sa luati fw / uninvite.

Reguli de bun simt:
Aceste reguli nu determina membrul sa ia uninvite(obligatoriu),insa nu va primi rank-up niciodata cand acesta le incalca !
* Cand aveti un client, il intrebati ce radio doreste sa asculte si ii puneti ce vrea.
* Cand un client urca / coboara din masina ii spuneti " Buna seara / ziua , bine ati venit, unde va pot duce ? " , respectiv " Buna seara / ziua, o zi buna va doresc ! ". Aceste fraze sunt obligatorii . La 3/3 avertismente = uninvite.
* Nu trebuie sa cautati cearta cu niciun membru.
* O reputatie proasta "ca player" pe server , aduce cu sine o reputatie proasta factiunii din care acesta face parte.
* Niciun membru nu are voie sa creeze conflicte cu politia sau sa atace alti playeri, fiind o factiune pasnica. ( riscati uninvite )

Reguli pe forum:
* Trebuie sa vizualizati zilnic topic-ul "Anunturi Factiune" in care liderul dvs. posteaza anunturi , programeaza sedinte , conferinte la care trebuie sa fiti online obligatoriu.
* Daca doriti sa iesiti din factiune , faceti cerere in topicul "Cerere Uninvite" , nu cereti FPK in joc ! Puteti utiliza si /quitfaction.
* Daca doriti sa va invoiti pe o anumita perioada de timp fara sa fiti sanctionat , faceti o cerere in topicul " Invoiri "
* Trebuie sa discutati cu membrii factiunii in topicul "Discutii factiune" , sa fiti uniti si sa cooperati.
* Puteti intra saptamanal in categoria " Concurs [numefactiune] " , unde puteti participa saptamanal la un concurs organizat de lider si puteti castiga rank/bani/materiale/droguri etc.
Comenzile factiunii sunt urmatoarele:

/accept taxi id - accepti o comanda de taxi.
/cancel taxi id - anulezi comanda actuala.
/fare si suma - te pui duty ca taximetrist cu o suma intre 1-2000$.
/f - vorbesti pe chatul factiunii.

/showmotd - vezi un anunt pus de lider in joc .
/quitgroup - parasesti factiunea (daca ai 7 zile iesi fara FP , in caz contrat primesti 20 FP).
/members - vezi membrii online din factiune. 

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

IPS Skin designed by W1Z.
×