Jump to content
HOME
XTREMEZONE
XTREMEZONE Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

Join Our servers

Sign in to follow this  
Wolf

MyXZ.org este intr-o discutie!

Recommended Posts

Deci cum ati vazut ca Myxz.org s-a redirectionat pe XtremeZone.ro,aceasta redirectare este una temporara si nu va ganditi ca noi am vrut acest redirect(este un forum ipb si celalant este un tracker -- nu exista nici o asemanare intre ele).

Cearta este intre Anonymous si TheKing(Andyn),pe scurt la ei inca este  negocierea pentru binele comunitatii MyXZ!

Povestea Adevarata :

Aceasta decizie a fost direct impusa de TimeTravel(unu dintre admini de pe Myxz.Org) care acum cateva dimineti i-a luat accesul de la site si dedicat lui TheKing care este fondatorul comunitatii din 2007!

Am vorbit cu TimeTravel care a ne-a spus ca ia scos accesul lui TheKing deoarece nu se mai ocupa asa mult in ultima vreme si pentru ca a dat o optimizare la baza de date.

Dupa cateva schimburi de replici intre el si Andyn ,el ne-a intrebat de ce nu am postat pana acum sursa pe git-hub(fratilor The King a muncit la site din 2007{scripting,administrare,recrutare staff} si sa vina unu sa-i zica asta "Nu este comunitatea mea dar mi s-ar rupe sufletul").

Dupa ce a vazut cele intamplate Andyn a vorbit cu Anonymous,Anonymous i-a propus lui Andyn sa-l faca HallofFame si sa le dea domeniu.In rest acum se discuta intre ei umpic mai rece dar speram sa ajunga odata la un consens (cat de curand).

Andyn(TheKing) vrea pur si simplu ce a avut inainte ,este dreptul lui!

Inca un lucru. Eu The King, nu am vrut niciodata sa inchid Myxz.org si nu o voi face niciodata! Anonymous este cel care are boala pe mine si care a vrut sa ma dea afara ca sa se creada el zeu pe myxz!

Am zis clar tuturor ca nu voi inchide eu personal niciodata MYXZ si nici nu ii voi face vreun rau acestul proiect minunat la care am tinut foarte mult dupa ce mi-am pierdut 10 ani din viata facandu-l mare si frumos. Atata timp cat nu am acces la propriul meu site  si la propriul meu nume nu am ce sa fac decat sa-l tin inchis! Imediat ce imi primesc accesul inapoi totul va reveni la normal.

Daca nu o sa-mi primesc accesul inapoi inseamna ca Anoymous, ce-l care a incercat si inca incearca sa-mi fure munca de peste 10 ani, nu vrea sa revin si automat vina va pica asupra lui.".

Anonymous a venit de 1 an si ceva in staff si nu are nici un drept asupra acestui site, atata timp cat nu el l-a facut si nu el a piedut ani in a-l ridica si a-l face frumos incat sa fie o comunitate frumosa!".

Eu inca am speranta ca Anonymous va intelege si imi va da ce mi-se cuvine inapoi si nu va distruge tot! Acum de el depinde!

 

Alte chestii:-Stiti ca inainte se posta torente de placere(Am avut si fani infocati care au pus si afise prin bucuresti cu xtremeozone),acum fara sa scoti din buzunar cam 100-200euro pentru boti care urca singuri torente nu prea poti face nimic,mai nimeni nu poate sa-si permita astfel de privilegii(Anonymous a platit din banii lui mai mereu pentru acei boti sau alte chestii ca sa va fie cat mai bine in comunitate).

-Omega care a ajutat si inca ajuta  la inbunatatirea chiar si fixarea unor anumite buguri la platforma 

Deci in concluzie aceasta este opinia mea despre Myxz.Org aka XtremeZone,daca am omis ceva contactatima in pm.Mie imi pare rau ca au iesit asa discutii intre oameni care relativ se intelegeau bine,sper ca sa se termine cu bine si sa reluati activitatea pe Myxz.Org

-Mai multe delatii nu le stiu deocamdata (sper ca v-am ajutat)

 

Inainte ca sa ma luati la misto pe pm sau pe alt undeva acest domeniu a fost inainte Myxz Romania,acum acest domeniu este dedicat gaming-ului si altor chestii fata de un tracker normal!

XtremeZone.Ro

Nume Domeniu:

  xtremezone.ro

Data Înregistrării:

  2008-05-28

 

Ps:Sunt mai multe adevaruri dar nu le voi dezvalui pentru a nu a supara una din parti mai exact  Anonymous sau TheKing!

 

Daca sunteti oameni vechi si doriti mai multe informatii puteti sa ne contactati pe http://discord.me/xtremezone

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa vedem ce drepturi are Anonymous

- a platit dedicatul + seedbox de 1 an in coace din bani de donati

- a avut grija de staff si de ce se urca

- a modificat undeva la 5 sau 10 % din sursa da nu el ci unii din staff.

- in rest nimic

- El intr-un  an NU putea sa faca xz ce e azi. Nici in 4 ani nu putea daca nu as fi facut-o eu inainte lui.

- a luat peste 70 % din donatii

 

Eu The king din 2007 pana in 2016 am fost zi de zi pe server

- am ridicat site-ul muncind pana la 5 simineata

- am facut 80 % din sursa

- am adus staff si am facut tot ce este acum pe myxz chiar si smile-urile care le fositi

- am facut myxz.org sa ajunga o legenda - un site devine o legenda in ani de zile ,nu intr-un an!

- am pierdut peste 10 ani din viata mea facand-ul Myxz-ul de astazi!

 

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
On 3/31/2018 at 9:06 AM, Bibanul THE King said:

A venit si timpul sa spui ceva :)

Asa ma sa fac in jurul orei 21!

Daca pana atunci nu primesc nici un raspuns atunci va fi unul trist si daca o sa primesc raspuns ok va fi  super! Mai e putin.

Edited by Bibanul THE King

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut tuturor. Am scris exact cum sta treaba sa stie toti. Va multumesc pentru toti cei 11 ani minunati de Xtreme Zone . Gasiti aici tot: http://myxz.org 

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

IPS Skin designed by W1Z.
×