Jump to content
HOME
XTREMEZONE
XTREMEZONE Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

Join Our servers

Sign in to follow this  
MoS sHeif

Aplicatie PD

Recommended Posts

1) Nume pe server :Mos Sheif

2) ID :8

3) Nume viata reala:Teodor Nita

4) Varsta Reala :15

5) Descrie-te pe tine ( minim 15 randuri ) 15 randuri obligatoriu altfel esti respins! :Ma  numesc Teo, am 15 ani si sunt din Constanta localitatea Mangalia. In prezent sunt la liceu unde am foarte multi prieteni. Sunt foarte amuzant, dar uneori si serios. Stiu sa ma integrez repede intr-o societate si imi place munca in echipa. Imi place foarte mult sa stau pe calculator chiar daca ies afara cu prietenii, dar in primul rand scoala. Pun suflet in cea ce fac si daca nu imi iese ceva bine mereu voi acel lucru de cate ori este nevoie de a imi iesi. Sunt o fire iertatoare, dau o a doua sansa persoanelor care au gresit. Sunt foarte corect cand vine vorba de ceva ce este foarte serios. Sunt foarte dichisit si cand vine vorba de ceva ce am de facut ma implic foarte mult oricat de greu ar parea. Chiar daca am 15 ani, pentru varsta mea sunt inca prea matur. Nu o spun eu ci prieteni si familia. Niciodata nu ma voi lauda singur sau sa imi spun punctul de vedere pentru mine. Ii las pe altii s-o faca.Fac glume si imi place ca oamenii sa rada  la glumele mele, dar fac glume doar cu cine imi permit. Recunosc ca daca ma imprietensc cu cineva sunt putin mai timid, primele 5 minute ca dupa vorbesc mai mult decat trebuie si unii isi doresc sa nu ma fii intalnit. :)) Nu imi plac oamenii mincinosi si falsi. Eu niciodata nu am fost asa si nici nu voi fii. Eu spun negrul pe fata omului oricat de greu at fi si de adevarat. Mereu imi aleg prieteni foarte antent. Pentru ca eu vreau sa am niste prieteni in care pot avea incredere, in care pot glumi, care stiu sa se poarte si stiu sa aiba simtul umorului. De mic mama m-a invata ce e ala respect. Mereu voi respecta oamenii care au nevoie de respect nu pe cei care nu ma respecta. Mereu cand gresesc imi asum vina si mereu invat din greseli. Nu imi plac acei oameni care mereu rad de punctele tale slabe si mereu m-am ferit de acele persoane. Deabea astept sa imi temin liceul, sa continui cu facultatea pe care mi-o doresc, iar cand voi devein adult as vrea sa stau pe picioarele mele sa am grija de familia mea si sa nu am ajutorul nimanui. Niciodata nu voi sta la cersit sau sa astept ajutorul celorlalti. Mereu am fost eu insami si asa voi fi. Cu viata amoroasa nu am prea stat bine si nici nu stau.:)) Dar nu ma grabesc,deaoarece mai intai trebuie sa te bucuri de momentele frumoase alaturi de familie si de prieteni. In viata orice conteaza, pana si cele mai mici bucurii iti pot face viata mai frumoasa. Astazi m-am deshis aici la fel ca o carte, pentru ca asa sunt eu sincer si asa voi fi mereu si am vrut sa arat prietenilor de pe acest server cu ce fel de om au de a face!

6) Ce jocuri mai joci :Gta 5, CS:GO, PUBG, H1Z1, LoL, Dbd.

7) Esti de acord sa stai minim 2-3 ore pe server? DA/NU : DA

8) Indiferent de situatie , ca se face failrp , ca este un YouTuber mare pe server , tu iti vei face treaba! Esti de acord? Da/Nu: DA

9) Alte obiectii: NU, MULTUMESC!

10) Ai 16-17 ani? Da/Nu: NU

11) Ce Inseamna OUT OF CHARACTER(OOC) SI IN CHARACTER (IC) : OOC inseamna ca nu are nicio treaba cu viata reala, iar IC inseamna cand se face numai in viata reala.

12) Esti de acord sa nu faci FailRp? Da/Nu : DA

13) Ce Inseamna FailRp? : FailRp inseamna cand nu faci ceva in stilul roleplay, adica incalci niste legi, ca in realitate.

14) Unde nu ai voie sa faci DM? locatii : la SHOWROOM, LA SPAWN, LA SECTIE, LA SPITAL.

15) Stii toata locatiile bancilor de pe sv? Da/Nu/Aproape : Aproape
16) Ai citit REGULAMENTU?: DA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Respins !

 Nu ai citit regulamentul + minim 16 ani.

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

IPS Skin designed by W1Z.
×