Jump to content
HOME
XTREMEZONE
XTREMEZONE Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

Join Our servers

gArrow
Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. Cerere de unban by gArrow

  Ba sefule pe tine cine te-a bagat in converastia asta du-te si vezi de treaba ta nu stiu la ce comentezi tu aici cand tu ai 1 saptamana pe serverul asta sefule hai go to sleep!
 2. Cerere de unban by gArrow

  Bun frate sti si tu ca eu joc de cam 3,4 luni pe comunitatea asta eu nu am bagat pe sv asta si pe comunitate xtreme nici odata cod mi-a placut sa joc roleplay si eu iau ban ca cica am bombardat pe nu stiu cine serios frate... bine acuma e decizia ta daca imi dai unban sau nu oricum Scuze de deranj si o zi faina in continuare. am uitat sa zic ceva eram foarte bogat pe sv m-am chinuit mult a imi iau lamburgini dar infine salut deciza o iei tu daca iau sau nu unban
 3. Cerere de unban by gArrow

  Am id 10866 in game m-am incurcat scuze
 4. Cerere de unban by gArrow

  Nume Joc(Ce identiate ti-ai pus ex John Martin): Bun Valentin Cutiaru Id-ul tau:10986 De ce ai luat ban?: Ba wolf sau cine se uita la asta eu joc de 3 luni pe acceasta comunitate si nici odata nu am avut ban ajung de la sala pe la ora 7 si numa ma trezesc cu ban hack/Iesi afara oricum eu am facut o avere chiar foarte mare pe serverul asta si nu mi se pare sa fiu chiar asa luat de prost ca la Uzzy nu ii convine de mine eu sper sa ma intelegi ca nu am avut nici un tip de cheats are multi numele gArrow a zis ca am postat eu pe yootube hackuri.. poti sa crezi si tu dupa ce se iau admini din ziua de azi gArrow sunt 1 milion sau mai multi Mersi ca te-ai uitat la cererea mea si sper sa iau unban ma jucam in fie care zi pe sv... multumesc pentru citirea aplicatiei mele. scuze de deranj. Crezi ca meriti unban?: Da o zi buna in continuare! as ruga adminul care ma banat sa vina cu o dovada cum ca eu am folosit ceva pe xtreme multumesc si o zi buna!

Community Reputation

0 Neutral

About ourselves
Learn more about gArrow

IPS Skin designed by W1Z.
×