Jump to content
HOME
XTREMEZONE
XTREMEZONE Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

Join Our servers

Ares
Members
 • Content count

  76
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. 10637 failrp toata ziua

  Va primi ban domnu'. Pentru discorduri multiple si fail rp. Multumim de reclamatie.
 2. (2 in 1)DM-SafeZone.

  =))))
 3. CERERE UNBAN R2YM

  Toti trei ati dat dovada de non rp. Pe langa faptul ca ati furat masina, cand m-am apropiat de voi, ati inceput sa trageti din aceasta. Cerere respinsa ! Ban-ul este permanent.
 4. Cerere Unban !

  Cererea ta a fost respinsa odata ! Ce ai facut este fail rp. Daca mai faci de multe ori cererea vei primi ban si pe forum.
 5. Aplicație PD

  Acceptat pentru teste ! Te contactez imediat ce-mi revine netu'.
 6. Cerere Unban !

  Respins !
 7. Cerere Unban

  Cerere respinsa ! Tu iti dadusei demisia din pd cu ceva timp in urama. Si inca foloseai abilitatiile de pd. Cand am fost eu la jaf, ai venit si l-ai reinviat, mintind ca inca ai fi politist. Asta nu e ok ! Topic closed.
 8. Aplicatie PD

  Respins ! Nu ai citit regulamentul + minim 16 ani.
 9. Cerere PD

  Respins ! Refa cererea dupa 24h pentru ca initial nu ai citit regulamentu. Te astept cu ocerere dupa 24h.
 10. Aplicatie PD

  Respins ! Nu sunt 15 randuri si nu ai citit regulamentul !
 11. MODEL APLICATII EMS Detalii reale : Nume : Prenume: Varsta ( minim 16 ani ) : Detalii despre tine ( minim 10 randuri ) : Detalii in-game : Nume : Varsta : ID JOC : Link Profil Steam : De ce doresti sa intrii in EMS ( minim 20 de randuri ) : Cu ce ai putea ajuta aceasta factiune ( minim 20 de randuri ) : Ai mai fost in alta factiune pana acum ? Daca da,in care si de ce ai iesit : Cate ore ai pe server si cat de bine te pricepi la RP : Ai citit regulamentul : Cine nu respecta MODELUL va fi respins automat ! Daca esti respins si faci iar cerere risti sa intrii pe BLACKLIST ! La titlu puneti : APLICATIE + NUME !
 12. Regulament GENERAL FiveM 1.) Interzis DeathMatch (DM) ===> nu aveti voie sa omorati playeri fara un motiv intemeiat roleplay. (Se pedepseste de la Admin-Jail 30 Minute, Ban 24 ore , Ban o saptamana, o luna sau PERMANENT in functie de cat de grava este situatia) 2) Injuraturile la adresa server-ului, playerilor sau tuturor membrilor de pe server indeferent de functie se pedepseste cu, Ban 24 ore , Ban o saptamana, Ban o luna sau PERMANENT in functie de cat de grava este situatia) 3.) Este interzis ca pe server sa faci troll ---> prin troll ma refer sa spamezi la apel-urile de admin/job-uri/factiuni. ( Se pedepseste de la Admin-Jail 30 Minute, Ban 24 ore , Ban o saptamana, Ban o luna sau PERMANENT in functie de cat de grava este situatia) 4.) Nu aveti voie sa faceti bug abuse, daca faceti bug abuse si sunteti prinsi veti primi ban permanent IP. 5.) Interzis PowerGaming (PG) ----> Nu aveti voie sa faceti actiuni supranormale sa va dati pills , sau sa nu lasati playeri sa faca roleplay ( sa ii fortati la roleplay-ul facut de voi fara ca ei sa raspunda la el) 6,) Interzis MetaGaming (MG) ----> Nu aveti voie sa vorbiti pe skype si sa faceti actiuni, in care sa nu se auda pe joc deoarece avem VOICECHAT si trebuie folosit, cine nu respecta (ban 24 ore) 7,) La intrebarea "Ai citit regulamentul?" ( De la aplicatii helper / si alte factiuni), va trebuii sa raspunzi cu: "Probabil ca nu, probabil ca da.". 8.) Microfon obligatoriu, cine nu are microfon va primi KICK de pe server pana il va folosi. (INSTRUCTIUNI MICROFON ----> ESC ----> Options ---> VoiceChat ---> Enable ---> Push To Talk ON ---> Tineti apasat pe tasta N in timp ce vorbiti ------> Push-To-Talk este obligatoriu, cine nu il foloseste primeste KICK pana va avea) 9.)Spam-ul este interzis si pe joc, dar si pe discord, in momentul in care ati depasit 3 mesaje consecutive in mai putin de 20 secunde , veti primi KICK. 10.) Baiting - Este interzis sa dati apeluri false la EMS sau la Politie doar pentru a i lua ostatici. Sunati la acestia doar daca aveti o adevarata urgenta.
 13. Regulament GENERAL FiveM 1.) Interzis DeathMatch (DM) ===> nu aveti voie sa omorati playeri fara un motiv intemeiat roleplay. (Se pedepseste de la Admin-Jail 30 Minute, Ban 24 ore , Ban o saptamana, o luna sau PERMANENT in functie de cat de grava este situatia) 2) Injuraturile la adresa server-ului, playerilor sau tuturor membrilor de pe server indeferent de functie se pedepseste cu, Ban 24 ore , Ban o saptamana, Ban o luna sau PERMANENT in functie de cat de grava este situatia) 3.) Este interzis ca pe server sa faci troll ---> prin troll ma refer sa spamezi la apel-urile de admin/job-uri/factiuni. ( Se pedepseste de la Admin-Jail 30 Minute, Ban 24 ore , Ban o saptamana, Ban o luna sau PERMANENT in functie de cat de grava este situatia) 4.) Nu aveti voie sa faceti bug abuse, daca faceti bug abuse si sunteti prinsi veti primi ban permanent IP. 5.) Interzis PowerGaming (PG) ----> Nu aveti voie sa faceti actiuni supranormale sa va dati pills , sau sa nu lasati playeri sa faca roleplay ( sa ii fortati la roleplay-ul facut de voi fara ca ei sa raspunda la el) 6,) Interzis MetaGaming (MG) ----> Nu aveti voie sa vorbiti pe skype si sa faceti actiuni, in care sa nu se auda pe joc deoarece avem VOICECHAT si trebuie folosit, cine nu respecta (ban 24 ore) 7,) La intrebarea "Ai citit regulamentul?" ( De la aplicatii helper / si alte factiuni), va trebuii sa raspunzi cu: "Probabil ca nu, probabil ca da !". 8.) Microfon obligatoriu, cine nu are microfon va primi KICK de pe server pana il va folosi. (INSTRUCTIUNI MICROFON ----> ESC ----> Options ---> VoiceChat ---> Enable ---> Push To Talk ON ---> Tineti apasat pe tasta N in timp ce vorbiti ------> Push-To-Talk este obligatoriu, cine nu il foloseste primeste KICK pana va avea) 9.)Spam-ul este interzis si pe joc, dar si pe discord, in momentul in care ati depasit 3 mesaje consecutive in mai putin de 20 secunde , veti primi KICK. 10.) Baiting - Este interzis sa dati apeluri false la EMS sau la Politie doar pentru a i lua ostatici. Sunati la acestia doar daca aveti o adevarata urgenta.
 14. [MODEL] Aplicatie PD

  Model aplicatie PD 1) Nume pe server : 2) ID : 3) Nume viata reala: 4) Varsta Reala : 5) Descrie-te pe tine ( minim 15 randuri ) 15 randuri obligatoriu altfel esti respins! : 6) Ce jocuri mai joci : 7) Esti de acord sa stai minim 2-3 ore pe server? DA/NU : 8) Indiferent de situatie , ca se face failrp , ca este un YouTuber mare pe server , tu iti vei face treaba! Esti de acord? Da/Nu: 9) Alte obiectii: 10) Ai 16-17 ani? Da/Nu: 11) Ce Inseamna OUT OF CHARACTER(OOC) SI IN CHARACTER (IC) : 12) Esti de acord sa nu faci FailRp? Da/Nu : 13) Ce Inseamna FailRp? : 14) Unde nu ai voie sa faci DM? locatii : 15) Stii toata locatiile bancilor de pe sv? Da/Nu/Aproape : 16) Ai citit REGULAMENTU?:
 15. Reclamatie INJURATURI + FAIL RP

  Va primi un warn, si sper sa nu se mai intample. Nu cred ca lui i-ar fi placut sa il faca cineva prost... Dupa aceea se ajungea la injuraturi.

Ares last won the day on February 18

Ares had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About ourselves
Learn more about Ares

Recent Profile Visitors
365 profile views

IPS Skin designed by W1Z.
×