Jump to content
HOME
XTREMEZONE
XTREMEZONE Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

Join Our servers

Directoru' General
Members
 • Content count

  134
 • Joined

 • Last visited

 1. Aplicatie S.M.U.R.D. - Directoru' General

  Nu mai pot da edit, am vazut ca sunt cateva greseli si oricum nu e terminata, revin maine cu o alta aplicatie (completarea acesteia), postata in alt topic. Va rog sa nu o stergeti. Multumesc!
 2. Detalii reale : Nume : Abbasi Prenume: Daniel Varsta ( minim 16 ani ) : 16 Detalii despre tine ( minim 10 randuri ) : Sunt un băiat serios si sincer, ce își dorește să îi ajute pe cei ce au nevoie de un sprijin, Indiferent in ce consta acesta. Locuiesc in Orasul Bucuresti si invat la Liceul Gheorghe Sincai, din zona Tineretului, in cadrul cariua, particip la nenumarate concursuri si olimpiade si de asemenea obtin note destul de bune la majoritatea materiilor. Pasiunile mele sunt mersul pe bicicleta si cantatul la pian, participand la mai multe concursuri de ciclis,, dar si de cantat. De asemenea, atunci cand stau acasa, imi place sa ma relaxez, jucandu-ma pe calculator sau stand pe telefon/televizor. Cand stau la PC, imi place sa ma joc, dar si sa fac videoclipuri pe YouTube, in care dezbat diferite teme interesante, fac top-uri, videoclipuri informative, dar si gaming/live-uri din cand in cand. In videoclipurile de gaming, apar diferite jocuri, cum ar fi: FiveM, BeamNG.drive, 911 Operator, Plague.inc si pe viitor, ma gandesc sa imi cumpar si Playerunknown's Battlegrounds, dar ramane de vazut. Detalii in-game : Nume : Directoru' Daniel Varsta : 43 de ani (nascut in 1974) ID JOC : Am incercat sa il aflu, insa nu il gasesc, iar la momentul in care am jucat pe server, ultima oara, nu era nimeni care sa imi spuna. Link Profil Steam : http://steamcommunity.com/id/directorugeneral/ De ce doresti sa intrii in EMS ( minim 20 de randuri ) : Cu ce ai putea ajuta aceasta factiune ( minim 20 de randuri ) : Ai mai fost in alta factiune pana acum ? Daca da,in care si de ce ai iesit : Pe acest server, nu am fost inca membru al vreunei factiuni, insa mai jos, puteti vedea, factiunile in care am stat pe server-ul #Pheonix. Motivele pentru care am iesit din ele, sunt: Mafia Camatarilor - SCAM-ul dat de MeCi; EMS - faptul ca niciodata nu ne raspundeau Administratorii, atunci cand aveam nevoie de grade, schimbari, masini etc., iar LSPD - datorita neseriozitatii lui UzzyZVR (am stat 3 saptamani - cate 5 ore pe zi, raport aproape de 100, iar Uzzy zici ca nu ma vedea...) Cate ore ai pe server si cat de bine te pricepi la RP : Pe XtremeZone #Nexus, cred ca am aproximativ 5-10 ore, iar pe XtremeZone-ul principal, peste 300. In privinta Role-Play-ui pot spune ca detin o experienta destul de mare, datorita orelor jucate, dar si al factiunilor in care am fost membru sau chiar si Lider, pe XtremeZone #Pheonix, cum ar fi: Lider Mafia Camatarilor - o luna (probabil nu ai auzit de ea, insa chiar a existat si chiar a fost platita, insa am fost "scam-ati", de fostul Administrator, MeCi), Lider EMS - o luna si politist, in cadrul Departamentului LSPD - 3 saptamani. Ai citit regulamentul : "Probabil ca nu, probabil ca da.". URMEAZA SA MAI SCRIU, NU LUATI IN CONSIDERARE, INCA CE AM SCRIS AICI, DAR NU MAI POT STA LA PC!!! NU AM VRUT SA PIERD CE AM COMPLETAT PANA ACUM.
 3. Reclamatie Hacker - ID 10782

  Nume Real: Daniel Andrei Nume joc: Directoru Daniel Reclamatul id(daca stii) si nume: ID 10782, nume: Ashley Thompson Dovada poza/video: Alte obiectii: Sper sa primeasca ban! Si apropo, in prima parte a videoclipului, un player, imi spunea ca ID 10782 face DM la Spawn si are hack, exact ce se poate vedea in urmatoarea parte a videoclipului.
 4. Reclamatie -

  Am experienta cu el si nu prea face roleplay, cred ca merita ban sau macar warn.

Community Reputation

1 Neutral

About ourselves
Learn more about Directoru' General

IPS Skin designed by W1Z.
×