Jump to content
HOME
XTREMEZONE
XTREMEZONE Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

Join Our servers

ElChapo.Tw

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. ElChapo.TW

  Nick pe server:ElChapo.TW Link profil panel(xtremezone.ro/panel/):Nu merge Cea mai mare realizare pe xtremezone: Un numar mare de ore si fost heleper 2 de 2 ori si multe altele De ce crezi ca meriti helper: Eu consider ca merit sa fiu iar helper deoarece am mai fost helper de 2 ori si am un numar mare de ore si cred ca am obtinut destul de mare experienta Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 4-5 Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?:Sa incerc sa ajut toti playerii care au nevoie de ajutor si sa fiu mult mai activ Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Eu cred ca sunt diferit fata de alti playeri decat cu orele jucate si ca am mai fost helper Ai fost banat vreodata pe xtremezone (rpg.xtremezone.ro)? Daca da, specifica toate banurile: Da, odata pentru aim Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Da, odata warn pentru bug abuse Varsta reala: 15 Ce alte jocuri joci?: PUBG Fornite Ce vei face dupa terminarea liceului?: Sa imi gasesc un loc de munca Daca un player te intreaba cum da rob, ce ii raspunzi?: Pentru a putea da rob trebuie sa mergi intr-un bizz si sa tastezi comanda [/rob] Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Pentru a face bani repede poti munci sau de la event-uri sau la bonus-urile adminilor Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?:Pentru ati crea un clan poti tasta comanda [/shop] si alegi un tip de clan. Ce pedeapsa se acorda pentru cei ce vor sa vanda bani pe red pentru bani pe blue?: Ban pentru afaceri ilegale Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?: Uninvite pentru abuz de functie Link cu profilul de pe panel:Nu merge panel In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Astecas si nu mai stiu cat am stat In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Grove street si am stat 23 zile Cererile cu raspunsuri de 2 cuvinte (ex: vreau helper pt ca imi place sa ajut playerii; merit helper pt ca sunt activ; daca iau helper o sa ajut playerii) sunt ignorate. Playerii ce folosesc informatii false in aplicatie vor ramane fara helper si fara vreo sansa de a ajunge helper vreodata.
 2. KELTTON. // 381 ore jucate.

  Cel mai mare player de pe serve si cel mai vechii.
 3. ElChapo.TW -240

  Nick pe server:ElChapo.TW. Link profil panel(xtremezone.ro/panel/):https://xtremezone.ro/panel/profile/5149 Cea mai mare realizare pe xtremezone: Fost helper 2 leader vagos o avere destul de maricica si multe alte care se pot vedea in FH. De ce crezi ca meriti helper: Eu cred ca merit helper deoarece am mai fost am experienta si am un anumit numar de ore care eu zic ca am invatat cat de cat server-ul si sunt destul de responsabil. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 4-5In fiecare zii si in timpul scoli pentru ca sunt la profesionala si nu prea am teme sau de invatat. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?:Sa ajut toti playerii care au nevoie de ajutor si sa incerc sa ajung la un nivel mai inalt Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Eu cred ca sunt diferit de alti playeri decat cu numarul de ore si ca am mai fost helper 2 si am experienta de data trecuta Ai fost banat vreodata pe xtremezone (rpg.xtremezone.ro)? Daca da, specifica toate banurile: Da.Odata pentru aimbot dar atunci nu am jucat cu el era destul de vechii.Si sincer mi-a parut destul de rau Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu Varsta reala: 16 Ce alte jocuri joci?: Samp Pubg GtaV Fortnite si metin2 Ce vei face dupa terminarea liceului?: Imi voi gasii un loc de munca bine platit. Daca un player te intreaba cum da rob, ce ii raspunzi?: Pentru a putea da /rob trebuie sa te aflii intr-un biz si sa ai minim 10/10 sau daca ai cont premium 8/8 Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Pentru a face bani destul de repede te sfatuiesc sa folosesti comanda /jobs si sa iti alegi un job pe placul tau sau din evenimentele pe care le organizeaza playerii/admini Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?: Pentru a face un clan ai nevoie de minim 100pp si tastezi comanda [/shop ->Buy a clan] Ce pedeapsa se acorda pentru cei ce vor sa vanda bani pe red pentru bani pe blue?: Ban pentru afacerii intre servere Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?:Uninvite Link cu profilul de pe panel:https://xtremezone.ro/panel/profile/5149 In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Ultimea mea factiune a fost LVPD si am stat o zii In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Am stat cel mai mult in LSPD 12 zile si am iesit ca nu aveam colegii. Cererile cu raspunsuri de 2 cuvinte (ex: vreau helper pt ca imi place sa ajut playerii; merit helper pt ca sunt activ; daca iau helper o sa ajut playerii) sunt ignorate. Playerii ce folosesc informatii false in aplicatie vor ramane fara helper si fara vreo sansa de a ajunge helper vreodata.

Community Reputation

0 Neutral

About ourselves
Learn more about ElChapo.Tw

IPS Skin designed by W1Z.
×