Jump to content
HOME
XTREMEZONE
XTREMEZONE Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

Join Our servers

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 04/21/18 in all areas

 1. 1 point
  Nume Joc(Ce identiate ti-ai pus ex John Martin): Bun gArrow Locotenent Id-ul tau:10866 De ce ai luat ban?: Eu am luat ban petru ca am omorat 2 politisti i-am omorat pentru ca nu am fost cordonat la rob server 1 la camera de discord.. nu a fost deloc cu intentie m-am dus la ei sa vad daca snt bine si le-am zis imi cer scuze baietii nu a fost cu intentie.. Crezi ca meriti unban?: Da o zi buna in continuare! multumesc si o zi buna!
 2. 1 point
  Serverul xtreme fara Arrow este ca AndyZorr fara manele (trist) Pro UnBan
 3. 1 point
 4. 1 point
  unban, un om matur cu un rp bun!
 5. 1 point
  Merita unban e baiat de treaba!.
 6. 1 point
 7. 1 point
  Mai bine taceti amandoi
 8. 1 point
  Aduceti targa! Te-ai prins? :)))
 9. 1 point
  Bine ma catelusilor de buzunar. Dupa ce ca va ajutat cu multe acum ii vreti raul , sa va fie rusine.. Sa nu uitati cate a facut omul asta pentru voi ratatilor. Ati venit cu reclamatia voastra ca nici 5 minute nu ati sta in jail.. Stiti sa abuzati de orice bug si tot voi aveti gura mare.. Sunteti niste fetite , mafioti cu parfum de dama. Praduitorilor
 10. 1 point
  Altceva de spus despre adminul ce face abuz la orice ocazie este ca vine cu godmod la rob doar pentru ca stie ca moare instant cand se arata la rob nu face aproape niciodata un kill si prefera sa dea godmod si sa zica plec acuma am uitat godmod.Pentru asta nu am dovada dar am pe putin 5 martori
 11. 1 point
  Nume Real: Giosan Valentin Nume joc: pusEx ID: 14591 ID-ul reclamatului, numele si functia pe care o detinte ( Admin / Mod / Helper ): KAPPACHINO, 8Caen, Don.Louis, Sefu la bani Pentru ce vrei sa-l reclami?: Am iesit din inchisoare, dupa ce am fost bagat pentru jaf la banca, merg linistit sa imi scot masina de la showroom si sar baietii pe mine ca par periculos si trebuie sa ma aresteze. Pe langa faptul ca este safezone, am primit taze sa fiu scos din masina de la KAPPACHINO, am primit cuf si am primit si amenda de 20k pentru fuga de politie A facut abuz?: (DA / NU ): Las la decizia voastra daca a da taze si toate cele de mai sus in safezone este abuz sau nu. Dovada poza/video: in attach Ce consideri ca merita?: ce credeti voi, este regulamentul vostru intern. Ai martori? ( Daca da, sa comenteze la post sau lasa id-ul lor ): Nu am, dar sunt un fotograf bun :)) Alte obiectii: Nu am.
 12. 1 point
  Topic gresit .. aici sunt reclamatii impotriva staff-ului,cei din poza nu sunt din staff . Te-as ruga sa muti reclamatia ..
 13. 1 point
  O sa ajungeti ca PD ul, numai frustrati care plang pe forum. Habar aveti sa va jucati in plm...
 14. 1 point
  Frustratilor, in primul rand a fost desync. NU SE POATE TRAGE PRIN PERETE ACOLO. bug abuse e cand intrii in banca si te omoara dupa peretele ala. El a tras prin usi si te-a luat pana sa vezi tu. Tu ai murit la 2 secunde dupa, din cauza desyncului. Chiar atat de frustrati sunteti incat sa nu vedeti lucrurile astea? Nu zic ca asta e usa de biserica.... Si controleaza-ti limbajul ala, cum adica "tot timpul asa fac?" Cine? Unde? SI eu mi-am luat-o de la DannyRoyal de o gramada de ori din pozitia in care ai murit tu, ma lua prin usi, sau prin perete(asa vedeam eu, dar de fapt era desync), dar nu am plans niciodata aici. GG SI LA REVEDERE. Acum una doua plangeti pe forum pentru ca sunteti incapabili sa va jucati.
 15. 0 points
  Ok, se poate da T/c, scuzele mele. Credeam ca si cei din politie fac parte din staff.
 16. 0 points
  Nume Real:#JoKeR Nume joc:Mangalie Groparul Reclamatul id(daca stii) si nume:14208(HOW ZEU) Dovada poza/video: Alte obiectii:Face abuz la greu de bug,trage prin toti peretii.Il omorim cumva ca sa nu mai faca pe frustratul si isi da disconnect
IPS Skin designed by W1Z.
×