Jump to content
HOME
XTREMEZONE
XTREMEZONE Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

Join Our servers

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Cerere unban Diablo

  +1 merita o sansa
 4. Cerere unban Diablo

  -1 esti un ratat, n-a facut serveru' atat fail cat ai facut tu. MORI
 5. Raport activitate Alin Wolf

  Screenshots.rar
 6. Last week
 7. Cerere unban Diablo

  +1 Hai ca daca la toti primesc unban hai sa fie cinstit
 8. Reclamatie gArrow

  Nume Real: Tîrca Mihai Cristian Nume joc:ChrYs Reclamatul id(daca stii) si nume: ID-10866 nume-gArrow Dovada poza/video: Alte obiectii: Prima data cand a pus pozele ma șantajat,mi-a cerut cont de steam,bani si masini pe server, a doua oara le-a pus fara motiv si i-am spus ca îi spun lui serban, si omu a zis ca se pisa si pe mine si pe serban.
 9. Cerere unban Diablo

  +1 baiatu stie ce e ala Roleplay dar ca orice om se enerveaza asa ca da +1!!!!!!!!!!!!
 10. Cerere unban Diablo

  +1 Eu nu te stiu (am auzit de tine ) Eu zic ca meriti o sansa.. De exemplu si monk a luat unban si a facut multe prostii si inca face
 11. Cerere unban Diablo

  Up sa nu se piarda😂
 12. am cumparat un host de samp de la xtreme host cine stie ce date trebuie sa am sa ma conectez la phpmyadmin
 13. Reclamatie id 12049

  Nume Real:Andrei Tudor Nume joc:Rodeo Kun Reclamatul id(daca stii) si nume:Are id12049 nu stiu numele.. Dovada poza/video:https://imgur.com/a/Vem77TO Alte obiectii:M-a omorat la showroom calcandu-ma..
 14. Cerere unban Diablo

  +1 merita o sansa !!!!!!
 15. Earlier
 16. Cerere unban Diablo

  +1 Mai merita o sansa !
 17. Cerere unban Diablo

  +1 sunt multi care au facut chesti mai grave decat el si au primit multe sanse . Deci dc sa nu primeasca si el pana . Pro Diablo unban
 18. Cerere unban Diablo

  +1 mai mulți au avut parte de o a doua șansă, asa ca de ce sa nu aibă și el..
 19. Cerere unban Diablo

  +1 merita o sansa
 20. Cerere unban Diablo

  Nume Real: Alex Nume Joc(Ce identiate ti-ai pus ex John Martin): Ion Tiriac Id-ul tau: 10904 De ce ai luat ban?: Din cauza ca multi s-au plans de mine ca fac eu nu stiu ce. Crezi ca meriti unban? Da,avand in vedere ca multi care au jucat cu hack si care nu au treaba cu rp-u au primit unban.
 21. Nume Real: Florin Nume joc: ReddX Reclamatul id(daca stii) si nume: ID 14208 Nume HOWABOUTHAT Dovada poza/video: https://imgur.com/a/I6MDXlB Alte obiectii: A vrut sa ne jefuiasca, cineva l-a calcat cu masina, cand i-am pus catusile a inceput sa ne injure de morti pe mine si pe colegul meu si si-a dat disconnect. Am dovada doar ca si-a dat disconnect, dar am si un martor, pe colegul meu xKenzo 21916
 22. Reclamatie 2

  Reclamatie retrasa.
 23. Reclamatie Jon

  Retrag reclamatia.
 24. Reclamatie Jon

  EDIT : Nu am zis ca ai 13 ani am zis ca ai 15-16 nu am zis ca iti e frica de mine :)))))))))) cat poti sa minti frate ma amuzi tare...
 25. Reclamatie Jon

  1. Tranda nu e prietenul meu. 2. In cazul tau stiam sigur ca minti pentru ca nu venea sa-ti puna catusele aiurea,cand am venit in jail si am incercat sa-ti explic cum statea treaba mi-ai zis ca pentru un control de rutina nu vezi frate ca te contrazici singur pe bune acum si el ma cheama la admin ticket pentru ca ti-ai dat store si tu imi zici ca ti-a pus catusele pentru control de rutina nu inteleg de ce esti asa ofticat ma rog :)))) astea au fost ultimele mele cuvinte o zi buna.
 26. Reclamatie 2

  mute 40 de minute pt comentarii aduse in fata mea,voi venii cu dovezi
 27. Reclamatie Jon

  N-are rost, oricum stie tot sv ca esti mana in mana cu ala si ca ala a te-a chemat ca sa iti faci tu activitatea, cei mai vechi stiu despre ce vorbesc. Ai intrat pe joc sa faci tam-tam ca fac eu reclamatii. si? care-i problema? atata timp cat am eu voie sa fac reclamatii fac cate vreau. Din moment ce consider ca ai gresit, pot sa fac si 1000 reclamatii. Tot ce ai spus tu mai sus este irelevant, ai scris pe chat ca am 13 ani si ca imi e frica de tine si ca sunt toxic pentru ca ti-am facut reclamatie. Tu nu ma cunosti si mi se pare urat sa vorbesti despre cineva pe care nu il cunosti, nestiind nimic despre mine. In continuare, eu nu am inteles de ce am primit admin jail? Tu mi-ai spus ca am primit admin jail ca ti-ai zis un prieten de-al tau care e in politie ca m-a vazut cu armele in mana. Eu spun ca politistul minte. Daca o luam asa si imi spui mie ca tu actionezi fara dovezi, atunci orice jucator putea sa vina la tine si sa iti spuna ca a vazut pe X cu arma in mana, Tu fara sa gandesti ii dai direct admin jail? asta ai facut cu mine. Nu ai nicio dovada ca am avut sau nu arma la vedere si mi-ai dat direct admin jail 30 minute.
 28. Reclamatie 2

  Nume Real: Ciprian Nume joc: Aron Murphy ID:5740 ID-ul reclamatului, numele si functia pe care o detinte ( Admin / Mod / Helper ): 1504 helper Pandele Pentru ce vrei sa-l reclami?: mute 40 minute aiurea. A facut abuz?: (DA / NU ): da Dovada poza/video: Ce consideri ca merita?: warn Ai martori? ( Daca da, sa comenteze la post sau lasa id-ul lor ): nu Alte obiectii:
 29. Reclamatie Jon

  EDIT: Am fost la el la jail si l-am intrebat frumos de ce nu recunoaste raspunul lui "Ca nu ai dovada" :))))))))) ggg
 1. Load more activity
IPS Skin designed by W1Z.
×